Siirry sisältöön

Vieremän kylällä sijaitsee Mykänlammen virkistyskalastuspaikka.

Metsäpolku esittelee upeaa, luonnonkaunista Linnaharjun aluetta

Linnakankaan retkeilyreitti on noin 30 km mittainen vaellus- ja pyöräilyreitti Vieremän Nissilän kylän maisemissa.

Talaskankaan luonnonsuojelualue sijaitsee Kainuun ja Savon rajamailla Sonkajärven, Vieremän ja Vuolijoen kuntien alueella suhteellisen etäällä valtateistä.

Aarnikotkan polku on n 40 km monipuolinen ja vaihteleva patikointireitti Vieremältä Talaskankaalle.

Heinäjärven lintutorni on lintubongarin unelmapaikka!

Iisalmen kameraseuran juhlanäyttely

01.2.2024 – 28.2.2024
kirjasto
Sari Hakala on Iisalmessa asuva kuvataiteilija, vapaa kirjoittaja ja kulttuurin sekatyöläinen. Keikkakuvia on vuonna 2021 livekeikalla alkunsa saanut maalaussarja. Hakala dokumentoi todellisuutta valikoiden, keskittyen tunnelmiin, hetkiin ja väriin. Maalaukset ovat pääosin nopeita luonnoksia kesiltä 2021-2023. Keikkapaikkoina mm. Vieremä, Iisalmi, Lahti ja Kuusamo. Keikkakuvia -taidenäyttely avataan Vieremällä Kirjasto-liven merkeissä pe 1.3. klo 18-20. Avajaisissa esiintyy Parkanon Tulikukko. Vapaa pääsy. Parkanon Tulikukko (Nyrkkitappelun Hepe) soittaa itsetehtyjä suomalaisia pop-kappaleitaan, joiden aiheet pyörivät lähinnä auringonnousuissa, pyöräilemisessä ja kesäkuukausissa. Parkanon Tulikukko on julkaissut useita singlejä, ja ensimmäinen albumi “Heikki Juhanin lauluvihkosta…” tuli ulos viime syksynä. Levyn jatko-osa ilmestyy maaliskuussa 2024. Avajaisissa Sari Hakala live-maalaa Parkanon Tulikukon keikkaa. Näyttely on avoinna 1.3.-14.4.2024 kirjaston aukioloaikoina

Sari Hakala: Keikkakuvia -taidenäyttely

01.3.2024 18:00 – 14.4.2024
kirjasto

Kirjasto-live: Parkanon Tulikukko

01.3.2024 18:00 – 01.3.2024 20:00
kirjasto

Laturetkiä Pohjois-Savossa

Viihdytkö ladulla? Oletko osallistunut lähikuntiemme järjestämiin laturetkitapahtumiin?

Lämpimästi tervetuloa Vieremän kunnankirjaston 100-vuotisjuhlaan

Mukavaa ohjelmaa kaiken ikäisille, musiikkia, paikallista taidetta sekä iloisia kohtaamisia kirjallisuuden ja kulttuurin äärellä. Ilmoittaudu mukaan helmikuun loppuun mennessä!

Monipalveluauto tulee!

Vieremän kirjastossa siirrytään keväällä 2024 biokaasuaikaan, kun kirjastoauto Virkku vaihtuu monikäyttöiseen, ekologiseen ja taloudelliseen biokaasupakettiautoon. Monipalveluauto kuljettaa kyydissään kirjastopalveluiden lisäksi monipuolisesti palveluita ja toimintoja kylille, yli sektorirajojen. Lue lisää!

Vieremän hiihtomestaruuskilpailut 2024

Tervetuloa Vieremän hiihtomestaruuskilpailuihin osallistumaan, kannustamaan ja kokemaan urheilujuhlan tunnelmia.