Siirry sisältöön

Vieremän asiointipiste

Vieremän kunnanvirastossa sijaitsevassa asiointipisteessä saat neuvontaa ja opastusta Vieremän kunnasta ja kunnan tarjoamista palveluista sekä Kelan yhteispalvelupisteen avustavaa asiakaspalvelua. Neuvonnasta voit noutaa kunnan lomakkeita ja hakemuksia, sekä palauttaa kuntaan osoitetut asiakirjat.
Myös kopioiden ja tulosteiden ottaminen kuuluu palveluihimme (maksullinen). Neuvonnan muihin palveluihin kuuluu mm. kunnan kokoustilojen varaaminen ja metsästyslupien myyminen kunnan tiloille.

Kelan avustava asiakaspalvelu tarkoittaa, että saat asiointipisteessä muun muassa Kelan lomakkeita ja apua niiden täyttämiseen, yleistä neuvontaa ja tukea Kelan verkkopalvelun käyttöön. Voit myös palauttaa Kelan hakemukset ja liitteet asiointipisteeseen, josta ne postitetaan eteenpäin. Vieremän kunnan asiointipisteessä ei ole käytössä Kelan asiakastietoja. Kelan asiakirjojen tulostaminen ja kopiointi on maksutonta.

Kunnanvirastolla on yksi asiakaspääte, jolla on mahdollista itsenäisesti tulostaa, kopioida ja skannata. Asiakaspäätteellä voit myös tutustua Kelan sähköisiin palveluihin ja käyttää niitä itsenäisesti tai palveluneuvojan opastuksella.

Puhelin

Sähköposti

Palveluajat:

Ma-pe klo 8.00 – 15.00