Siirry sisältöön

Hyvinvointikertomus on osa kunnan hyvinvointijohtamista ja hyvinvointikertomusta käytetään apuna muun muassa päätöksenteossa.

Hyvinvoinnin ja liikunnan viikko-ohjelmasta löytyy monipuolisesti hyvinvointia edistävää toimintaa kaikille.

Ehkäisevän päihde- ja mielenterveystyön tavoitteena on edistää päihteettömiä elintapoja ja mielen hyvinvointia.

Tiesithän että kuntalaisten hyvinvoinnin tueksi on olemassa hyvinvointi- ja liikuntaneuvontapalvelu. Palvelua on mahdollista hyödyntää täysin henkilökohtaisista lähtökohdista. Voit saada palvelun kautta tukea ja vinkkejä esimerkiksi liikuntaan, kuntosaliharjoitteluun ja terveellisiin elämäntapoihin. Autamme myös, mikäli kaipaat neuvoja vaikkapa mielekkään harrastuksen löytämiseksi.

Hyvinvointipalvelut

Vieremän kunnan hyvinvointipalvelut vastaa kuntalaisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä.

Vieremän kunnan hyvinvointipalvelut vastaa kuntalaisten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edistämisestä. Hyvinvointipalvelut huolehtii valtuuston ohjaaman hyvinvointityön toteuttamisesta kuntastrategian mukaisesti. Hyvinvointipalvelutuotanto rakennetaan kuntalaisten tarpeisiin vastaavaksi. Hyvinvointipalvelut järjestää hyvinvointiin liittyviä tapahtumia ja toimintoja yhteistyössä hyvinvointialueen, naapurikuntien, yritysten ja muiden työnantajatahojen sekä yhdistysten ja seurojen kanssa. Hyvinvointipalveluissa työskentelee hyvinvointityöntekijä.

Hyvinvointityöntekijä

Hyvinvointityöntekijä vastaa kunnan hyvinvointipalveluista.

Hyvinvointipalveluissa työskentelee hyvinvointityöntekijä. Hyvinvointityöntekijä vastaa Vieremän kunnassa kuntalaisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnin edistämisestä. Hyvinvointityöntekijä järjestää toimintoja ja tapahtumia monipuolisesti kaikille kuntalaisille sekä vastaa valtuuston ohjaamana hyvinvointityön toteuttamisesta. Hyvinvointityöntekijä toimii yhteistyössä vapaa-ajan palveluiden, hyvinvointialueen, naapurikuntien, yritysten ja muiden työnantajatahojen sekä yhdistysten ja seurojen kanssa.