Siirry sisältöön

Yritystulkista löytyy yrittämisen perustieto.

Myynnissä olevat teollisuustontit Vieremällä

Vapaat liiketilat kutsuvat tekemään totta yrittäjähaaveista, muuttamaan toimivampiin tiloihin tai laajentamaan nykyistä toimintaa.

Vieremän Toimitilat Oy on Vieremän kuntakonserniin kuuluva toimitilayhtiö. Yhtiörakennuttaa, vuokraa ja myy yrityksille rakentamiaan toimitiloja.

Elinkeinopalvelut

Vieremän elinkeinopalvelut ovat tarkoitettu vieremäläisille yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville.

Vieremän kunta haluaa olla kehittämässä toimintaedellytyksiä elinkeinoelämää varten kaavoituksen, tonttipolitiikan, toimitilajärjestelyjen, kehittämishankkeiden sekä rahoitusjärjestelyissä avustamisen muodoissa. Periaatteena on myös järjestää toimivat yritysneuvonta- ja kehittämispalvelut. Kunnan tytäryhtiöt vastaavat osaltaan elinkeinoelämän toimintaedellytyksistä. Tavoitteena on monipuolinen, menestyvä sekä vahvistuva yritystoiminta. Kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa voit kääntyä luottamuksella puoleemme.

Vieremän kunta tarjoaa myös Yritystulkki-verkkopalvelun, josta löytyy kaikki yrittämisen perustieto. Selkeällä opastuksella, hyvillä neuvoilla ja käytännöllisillä työkaluilla voit omatoimisesti kehittää yritystoimintaasi tai perustaa uuden yrityksen. Yritystulkin laskentaohjelmilla hallitset ja suunnittelet yrityksen taloutta ja investointeja. Valmiit lomakkeet ja sopimuspohjat auttavat sinua yrityksen arkirutiineiden ja liikesuhteiden hoidossa. Lisäksi Yritystulkista löytyvät työkirjat markkinoinnin ja myynnin omatoimiseen hoitamiseen.

Toimi näin

Vieremän elinkeinoasiantuntijana toimii Vieremän kunnanjohtaja. Hänen puoleensa voi kääntyä kaikissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa luottamuksellisesti. Yhteyden elinkeinoasiantuntijaan saa parhaiten joko soittamalla, sähköpostilla tai tulemalla käymään hänen toimipisteellään Vieremän kunnantalolla.

Yleiset elinkeinoasiat:

Suomalainen Mika

Kunnanjohtaja

mika.suomalainen@vierema.fi 040 747 0910