Siirry sisältöön

Vuoden 2024 näyttelyt

4.12.2023-5.1.2024 Lasten ja nuorten Lyhty-taidekilpailun satoa

8.-29.1.2024 Juhani Hukkasen valokuvia

1.-28.2.2024 Iisalmen kameraseuran juhlavuoden näyttely

Maaliskuussa Sari Hakalan keikkakuvia -kuvataidenäyttely. Avajaiset: pe 1.3. klo 18 keikkailta kirjastossa

Kirjaston näyttelytilan tiedot

Näyttelytilan pinta-ala on 50 m2 ja se on kirjastosalin yhteydessä. Näyttelytilassa on yksi kulmaikkuna, jossa on lamelliverhot. Lisäksi käytössä on sivulle laskostuvat pimennysverhot. Näyttelytilassa on videotykki.

Seinien pintamateriaalina on yhdellä seinällä maalattu kipsilevy ja kahdella seinällä Haltex-tekstiilipäällysteinen puukuitulevy.

Ripustuspintojen pituudet ovat 3,30 m + 7,80 + 4,80 m. Tilan korkeus on 2,40 m. Teokset voidaan ripustaa joko suoraan seinälle tai tauluripustuskiskoihin (Silent Gliss 1085 + liu’ut ja koukut). Valaistuksena on kiskoihin kiinnitetyt säädettävät kohdevalaisimet.

Kirjaston näyttelytilan voi varata ilmaiseksi. Näyttelyaika on yleensä kuukausi, mutta se voidaan sopia näyttelykohtaisesti.

Pienimuotoisemman näyttelyn voi ripustaa myös kirjaston kokoushuoneeseen.

Näyttelyt ovat avoinna kirjaston aukioloaikoina tai erikseen sovittuna aikana. Kirjasto ei vastaa näyttelyssä esillä olevalle aineistolle tapahtuvista vahingoista.

Kirjasto huolehtii näyttelyiden tiedottamisesta lehdissä, kirjaston ilmoitustaululla, kirjaston some-kanavilla sekä kunnan sivuilla ja info-tauluilla.

Kirjasto ottaa mielellään vastaan erilaisia näyttelyitä ja näyttelyehdotuksia.

Tiedustelut ja varaukset: kirjastonjohtaja 0400370125

Kirjaston näyttelytila, tauluja seinällä

Kirjaston kokoustilan tiedot

Kirjasto tarjoaa käyttöön kokoontumistilan kokouksiin, tapaamisiin, ryhmiin ja tapahtumiin perusvälineistöllä (videotykki, yhteydet, pöydät, tuolit). Kokoustilan varaukset kirjaston asiakaspalvelusta.

kirjaston kokoustila, jossa näkyy iso kokouspöytä, tietokone ja valkokangas