Siirry sisältöön

Tulevana kesänä Vieremällä järjestetään aivan uudenlainen lasten ja nuorten kesäleiri! Leiri sisältää useita hauskoja aktiviteetteja: cheerleading ja tanssi, parkour, luovis, tutustu eläinten elämään, palloilu, yleisurheilu, ja e-urheilu ja pelaaminen.  

Luoviksessa pääsee kokeilemaan kädentaitoja, kuvataidetta, musiikkia ja kirjoittamista. Tutustu eläinten elämään -aktiviteetissa pääsee muun muassa vierailemaan maatiloilla ja hoitamaan lemmikkejä. Leiriltä löytyy siis varmasti jokaiselle jotain mieluista! 

Leiri on kolmepäiväinen ja se järjestetään 5.6.–7.6. klo 9–15. Leirin ajaksi valitaan kaksi eri aktiviteettia, joita haluaa kokeilla. Leirin viimeisenä päivänä on leirin huikea päätöstapahtuma, jossa liikutaan yhdessä luonnossa. Loppuhuipennuksena on upea leiridisco. Leirillä tarjotaan terveellinen ja maukas aamupala sekä lounas. Osallistumismaksu on 15 €. 

Sinä peruskouluikäinen lapsi tai nuori, tule mukaan ensimmäistä kertaa järjestettävään suureen kesäleiritapahtumaan! Pyydä kaverit mukaan ja tule kokeilemaan jotain uutta ja mielenkiintoista tai tuttua ja varmaa. Luodaan yhdessä kesän paras leirikokemus! Ilmoittaudu 13.5.2024 klo 15 mennessä.

Leirin järjestää Vieremän kunta. Mukana ovat Vieremän liikuntatoimi, kansalaisopisto ja nuorisotoimi sekä nuoret kunnan kesätyöntekijät ja yhteistyökumppaneina Vieremän 4H-yhdistys, Iisalmen Seudun Kuvataideseura, VPH, ViLe-92 ja Vieremän Koitto.

Lisätietoja:

Vapaa-ajanohjaaja 040 753 3433

Liikuntasihteeri 040 518 7370

Kansalaisopiston rehtori 040 594 9143

Kesän huikein harrastusleiri Vieremällä 5.-7.6.2024. Aktiviteetit: Cheerleading, Eläimet, E-urheilu, Palloilu, Parkour, Yleisurheilu, Luovis. Ilmoittaudu https://q.surveypal.com/Vieremanharrastus
Muut artikkelit