Siirry sisältöön

Unelmien liikuntapäivä vietetään valtakunnallisesti 10.5.2024.

Päivän teema on kaikenlaisen liikkumisen kokeilu- ja pop up -päivä. Unelmien liikuntapäivä rakentuu ihmisten omille ideoille, kokeiluille ja yhdessä tekemiselle yli raja-aitojen. Kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtuman ja olla mukana rakentamassa liikkumisen juhlapäivää.

Unelmien liikuntapäivän tapahtuma voi olla esim. avoimet harjoitukset, pihaleikit naapurustossa, metsäseikkailu ystävien kesken, työpaikan kävelykokous, taukojumppa, pyörälenkki ja tai mukaan tempautuminen uuden liikuntalajin kokeiluun.

Vieremällä vapaa-aikatoimi järjestää Unelmien liikuntapäivänä seuraavaa:

Mikäli liityt jumppaan yllä olevalla linkillä, et tarvitse salasanaa!

Unelmien liikuntapäivä 10.5. ohjelmaesite

Tee Unelmien liikuntapäivänä oma liikettä lisäävä lupauksesi 

Tänä vuonna Unelmien liikuntapäivä on mukana mahdollistamassa toimintakykyistä Suomea(siirryt toiseen palveluun). Nyt on oikea aika tehdä liikettä lisäävä lupaus, liikkua itse tai liikuttaa muita sen mukaisesti.  

Kerro mikä on sinun lupauksesi omassa tai yhteisösi arjessa, perheenjäsenenä tai ystävänä, työkaverina tai valmentajana. Viesti lupauksestasi somessa 10.5. aihetunnisteilla #unelmienliikuntapäivä, #LupausSuomelle / #LöftetillFinland.  

Ideoita ja inspiraatiota voit hakea muiden antamista lupauksista Suomi – toimintakykyinen maa ja kansa -verkkosivujen lupaukset-osiosta(siirryt toiseen palveluun)

Muut artikkelit