Siirry sisältöön

Vieremän kunta on menestynyt viime vuosina erilaisilla elinkeinomittareilla mitattuna hyvin. Vieremä on Savon Yrittäjät ry:n mittariston perusteella vuoden 2023 maakunnan yrittäjäystävällisin kunta. Suomen Yrittäjät ry:n kuntabarometrissä Vieremä oli voittaja alle 10 000 asukkaan kuntien sarjassa.

Menestys perustuu Vieremällä olevien yritysten menestykseen sekä kunnan ja yritysten välillä vallitsevaan hyvään yhteishenkeen ja yhdessä tekemiseen. Yrittäjyyden merkitys on huomioitu Vieremän elinkeinopolitiikassa useiden vuosien ajan. Vieremä on tunnettu myös menestyvistä ja nykyaikaisista maatalousyrityksistään.

Vieremällä on paljon menestyviä eri alojen yrityksiä, jotka eivät näy kuntalaisten ja Vieremällä vierailevien päivittäisessä elämässä. Yritysten ja palvelujen esille tuominen eri keinoin on hyödyllistä niin kunnalle kuin yrityksillekin.

Vieremän kunnanhallitus päätti 18.6.2024 kokouksessaan toteuttaa Vieremän torikatokseen palvelukartan, josta on nähtävissä Vieremällä olevat eri alojen yritykset maatalousyritykset mukaan lukien.

Karttaan merkitään kaikki mukaan haluavat yritykset. Kartalla näkyy yrityksen sijainti, nimi ja logo sekä yrityksen valitsema brändimerkki. Taajaman osalta tehdään mittakaavaltaan tarkempi osio. Tauluun merkitään myös linkit, joista katsoja pääsee joko kunnan tai yrityksen nettisivuille lisätiedon saamiseksi. Kunnan nettisivuille kootaan halukkaiden yritysten perustiedot, mikä lisää yritysten näkyvyyttä ja domain painoarvoa.

Palvelukartta sijoitetaan torikatokseen tulevan taajamareittikartan viereen loppu vuonna 2024. Sijoittelussa huomioidaan myös valaistus. Kartan toteutuksessa otetaan huomioon kartan päivitettävyys esimerkiksi tarrasuunnittelun muodossa. Palvelukartassa tuodaan esille Vieremän erilaisilla elinkeinomittareilla saavuttama menestys.

Ilmoita yrityksesi ja yhteystietosi 31.8.2024 mennessä oheisen lomakkeen kautta. Näin saat yrityksesi mukaan kunnan yhteiseen palvelukarttaan. Jos et saa lähetettyä yrityksesi logoa/brändi merkkiä lomakkeen kautta, voit lähettää sen kuntaan sähköpostitse osoitteeseen jenni.toitturi@vierema.fi

Palvelukartta ilmoita yrityksesi tiedot
Muut artikkelit