Siirry sisältöön

5.6.24

Tänään alkoi Vieremän ensimmäinen huikea harrastusleiri! Aamulla Kirkonkylän koulun ruokalaan saapui noin 60 iloista lasta. Päivä alkoi ryhmiin jakautumisella ja aamupalalla. Aamupalalla oli tarjolla leipää, hedelmiä ja muroja ja mysliä. Aamupalan jälkeen jokainen ryhmä siirtyi oman aktiviteetin pariin.

Tänään oli monenlaista aktiviteettia. Yleisurheilussa kokeiltiin muun muassa korkeushyppyä ja pituushyppyä kunnanjohtaja Mika Suomalaisen johdolla. Parkouria ohjasi Ilkka Nykänen ja ryhmässä kiipeiltiin koulun takapihan leikkivälineissä, käytiin Einarin puistossa ja temppuiltiin koulun liikuntasalissa. Iina Karikumpu ja Pasi Tuovinen ohjasivat nuokkarilla e-pelaamista. E-pelaamisessa kokeiltiin vanhoja pelikoneita kuten Game Boyta ja pelailtiin myös uudempia pelejä. Tutustu eläimiin -ryhmä kävi tänään 4H-yhdistyksen Tuulikki Kauppisen johdolla Lahtelan lammastilalla ja tutustumassa Ravinuorten poneihin. Cheerleading-ryhmää ohjasi Oona Korhonen ja ryhmä harjoitteli esitystä ja pelaili erilaisia pelejä. Lentopalloa harjoiteltiin ViLe-92 nuorten johdolla. Kaikki ryhmät kävivät syömässä lounaan koulun ruokalassa. Ruokana oli perunamuusia ja kalapuikkoja.

Tunnelmia tältä päivältä: ”Kivaa on ollut”, ”Touhukas päivä”, ”Paljon on tehty yhteistyötä”, ”Tosi hyvä ryhmä”, ”Kaikki tekemiset on innostanut”.

Kollaasi leiristä.

6.6.24

Huikean harrastusleirin toinen päivä alkoi taas Kirkonkylän koulun ruokalassa uusiin ryhmiin jakautumisella ja aamupalalla, minkä jälkeen siirryttiin tämän päivän aktiviteetteihin. Tänään aktiviteetteinä oli parkour, cheerleading, tutustu eläimiin, jalkapallo ja luovis.

Jalkapallo-ryhmä pelasi Teemu Vidgrenin (VPH) johdolla jalkapallon lisäksi myös muun muassa frisbeegolfia ja superhippaa. Luoviksessa kokeiltiin eri soittimia Jukka Nissisen kanssa ja iltapäivästä tehtiin kuva- ja sanataidetta Kirsi Kunnas -teemalla Iisalmen Seudun kuvataideseuran Merja Hynysen johdolla. Tutustu eläimiin -ryhmä kävi tänään pitkällä retkellä Pyhäsalmella Niittyrannan kotieläinpuistossa. Kotieläinpihassa lapset pääsivät esimerkiksi rapsuttelemaan koiria ja hoitamaan ja katselemaan muita eläimiä. Cheerleading-ryhmä valmisteli huikeaa esitystä perjantain päätösdiscoa varten. Parkourissa temppuiltiin sisällä ja ulkona vuoden 2023 Liikuttaja Ilkka Nykäsen kanssa.

Tunnelma ryhmissä oli touhukas ja iloinen. Kommentteja lapsilta: ”Kavereitten kaa yhteinen tekeminen on ollut parasta”, ”Mukavat opettajat”.

7.6.24

Viimeinen leiripäivä alkoi taas yhdessä Kirkonkylän koulun ruokalassa aamupalalla. Tällä kertaa ei jakauduttu ryhmiin vaan koko leiriporukka puuhasi päivän yhdessä. Aamupalan jälkeen suuntasimme Iivon Areenalle. Iivon Areenalla oli kesätyöntekijöiden järjestämät 4 pistettä, jotka olivat luontovisa, mölkky, jalkapallo ja frisbeegolf. Kun kaikki pisteet oli kierretty, leiriläiset söivät grillillä paistettua makkaraa ja eväsleipiä.

Matkalla Rientolaan pysähdyimme Einarin puistossa, jossa jokainen sai hetken leikkiä. Rientolassa esiintyivät molempien päivien cheerleadingryhmät, minkä jälkeen oli huikean päätösdiscon aika. Discon yhteydessä toimi 4H:n järjestämä kioski, josta sai ostaa pientä herkkua. Discossa oli myös kesätyöntekijöiden järjestämää mukavaa ohjelmaa ja pomppulinna.

Tunnelmia viimeiseltä leiripäivältä: ”Kaikki on ollut kivaa”, ” Vaikea valita vain yksi kiva asia tältä päivältä”, ”Kaverit ja disco oli parasta”, ”Einarin puistossa oli kivaa leikkiä”.

Mikäli lapsesi osallistui leirille, pääsette tästä yhdessä vastaamaan leirin palautekyselyyn: https://forms.gle/HAt9F1La4nN5m8Wp6(siirryt toiseen palveluun)

Lisää kuvia ja videoita löytää Vieremän kunnan Facebookista (Vieremän kunta) ja Instagramista (vierema).

Muut artikkelit