Siirry sisältöön

Vieremän latureitit kylätaajaman alueella ovat käytössä ja latu-urat vapaalle sekä perinteiselle hiihdolle on kunnostettu seuraavien latureittien osalta:

Paikoitellen latu-urilla on vielä vähäisesti lunta. Huomioithan tämän sekä suksivalinnassa että turvallisuutesi kannalta.

Yhdyslatu Rientolasta Iivon Areenalle (sisältää Mykänlammen ja Heinäjärven hiihtolenkin) ei ole vielä kunnostettu. Alueella tapahtuvan maansiirtotyön valmistuttua yhdysladun pohjatyö voi alkaa. Yhdysladun sijainti tulee hiukan muuttumaan aikaisemmasta ja tämä seikka myös hidastaa ladun pohjaustyötä.

Jääalueiden kunnostus:

Vieremän kirkonkylän tekojää ( kaukalo ja vapaaluistelualue) on valmiina luistelijoiden käyttöön. Jääalueet kunnostetaan aamulla ja iltapäivällä maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina. Keskiviikkoisin kunnostus tapahtuu pääsääntöisesti aamulla. Viikonloppuisin jäät kunnostetaan lauantaina aamupäivällä ja sunnuntaisin (sekä pyhäpäivinä) satunnaisesti.

Iivon Areenan luistelualueella ei vielä ole kunnossapitoa.

Tekojään varatut vuorot ovat voimassa 1.12.2023-31.3.2024. Varattujen vuorojen aikana tekojään kaukalo on vain kyseisen ryhmän käytössä.

Muut artikkelit