Siirry sisältöön

Tiesithän että kuntalaisten hyvinvoinnin tueksi on olemassa hyvinvointi- ja liikuntaneuvontapalvelu? Palvelua on mahdollista hyödyntää täysin henkilökohtaisista lähtökohdista. Voit saada palvelun kautta tukea ja vinkkejä esimerkiksi liikuntaan, kuntosaliharjoitteluun ja terveellisiin elämäntapoihin. Autamme myös, mikäli kaipaat neuvoja vaikkapa mielekkään harrastuksen löytämiseksi.

Liikuntaneuvonnan määritelmä

Liikuntaneuvonta on yksilöön kohdistuvaa, terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen ammattilaisen (ammattilainen voi toimia kunnassa tai hyvinvointialueella) antamaa ohjausta liikunnalliseen elämäntapaan.
Liikuntaneuvonta on vaiheittain etenevä ja tavoitteellinen prosessi, joka sisältää tarvittaessa useampia tapaamisia ja/tai yhteydenottoja ammattilaisen ja asiakkaan kesken.
Liikuntaneuvonnan tavoitteena on, että terveytensä tai hyvinvointinsa kannalta liian vähän liikkuva asiakas motivoituu liikkumaan itselleen mieluisalla tavalla, omaa terveyttään ja hyvinvointiaan edistäen.

Hyvinvointi- ja liikuntaneuvonta

Hyvinvoinnin ja liikunnallisen elämäntavan edistämiseksi Vieremällä on tarjolla maksuton hyvinvointi- ja liikuntaneuvontapalvelu. Autamme, opastamme ja kannustamme kuntalaisia liikuntaan, harrastuksiin ja terveellisiin elämäntapoihin liittyvissä asioissa.

Toimi näin

Ota yhteyttä liikuntasihteeriin tai hyvinvointityöntekijään.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksutonta kaikille vieremäläisille.

Liikuntasihteeri

Liikuntatoimessa työskentelee liikuntasihteeri.

Liikuntasihteeriltä saa tietoa liikuntapalveluista ja -paikoista.

Puhelin

Sähköposti

Hyvinvointityöntekijä

Hyvinvointityöntekijä vastaa kunnan hyvinvointipalveluista.

Hyvinvointipalveluissa työskentelee hyvinvointityöntekijä. Hyvinvointityöntekijä vastaa Vieremän kunnassa kuntalaisten kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnin edistämisestä. Hyvinvointityöntekijä järjestää toimintoja ja tapahtumia monipuolisesti kaikille kuntalaisille sekä vastaa valtuuston ohjaamana hyvinvointityön toteuttamisesta. Hyvinvointityöntekijä toimii yhteistyössä vapaa-ajan palveluiden, hyvinvointialueen, naapurikuntien, yritysten ja muiden työnantajatahojen sekä yhdistysten ja seurojen kanssa.

Puhelin

Sähköposti