Siirry sisältöön

Vieremän kansalaisopistossa on tarjolla vuosittain erilaisia kursseja vauvasta vaariin. Suurin osa kursseista jatkuu koko lukuvuoden ajan, mutta tarjolla on myös eripituisia lyhytkursseja. Kurssitarjonnan näet elokuussa jokaiseen vieremäläiseen kotitalouteen jaettavasta opinto-oppaasta tai opiston internetsivuilta. Oppaan voi noutaa kirjaston tai kunnanneuvonnan asiakaspalvelusta. Meillä on jokaiselle jotakin. Tervetuloa opiskelemaan!

Neulovat kädet ja harmaa villapaita
Opistossa voi opiskella monipuolisesti muun muassa kädentaitoja

Kurssimaksut

Kurssimaksut laskutetaan syyslukukauden loppupuolella ja kevätlukukauden puolessa välissä.

Henkilökohtaisina kurssimaksuina meillä käyvät myös epassi ja smartum-tykyetuudet. Muistathan, ettei etuudella voi maksaa kielikursseja, ruoka- ja juomakulttuuriin liittyviä kursseja kuten kokkikurssit tai materiaalihankintoja (Verohallinnon ohje). Mikäli haluat maksaa kurssimaksun tyky-etuudella, se käy helposti mobiilisovelluksella.

  1. Soita 040 5949 143, Kirsi Taipale.
  2. Valitse palveluntarjoajana Vieremän kansalaisopisto/kulttuuri tai Vieremän kansalaisopisto/liikunta riippuen maksettavasta kurssista.
  3. Näppäile laskua vastaava summa.
  4. Maksa ostoksesi.
  5. Lähetä sähköinen kuitti tai kuvakaappaus kirsi.taipale@vierema.fi.
Epassin logo, iso e-kirjain
Smartumin mainoskuvassa kädessä on puhelin

Kaikukortilla voi maksaa tiettyjen kurssien kurssimaksut. Mikäli käytät maksuvälineenä Kaikukorttia, kerrothan siitä ilmoittautuessasi.