Siirry sisältöön

MOTTI-hanke

MOTTI (Monipuolisia taitoja tietotekniikkaan) -hankkeen avulla on kansalaisopistojen henkilökunta saanut koulutusta etä- ja hybridiopetuksen toteuttamiseen. Rahoitusta saatiin Opetushallitukselta tälle yhteishankkeelle 73 800 €. Hybridiopetuksella tarkoitetaan, että opiskelijana voit osallistua lähiopetukseen ja/ tai etäopetukseen sen mukaan, mikä sinulle parhaiten sopii. Nyt opinto-ohjelmastamme löytyy runsaasti erilaisia etä- ja hybridiopetuksen mahdollisuuksia. Sinun on mahdollista osallistua kaikkien hankkeessa mukana olevien kansalaisopistojen etä- ja hybridikursseille.

MOTTI -hankkeessa ovat mukana Kiuruveden, Pielavesi-Keiteleen, Sonkajärven, Viitaseudun ja Vieremän kansalaisopistot. Tule rohkeasti mukaan, sillä laitteiden ja opetuksessa käytettävien eri sovellusten käyttöönottoa kyllä neuvotaan.

Ilmoittautuminen MOTTI -kursseille Kiuruveden kansalaisopisto: alla olevasta linkistä tai soittamalla p. 040 527 1633 tai käymällä toimistossa Lähteentie 10 A (Kiuruveden Kirjasto- ja kulttuuritalo). Ilmoittautuminen avautuu 14.8. ja päättyy 31.8. klo 15.

Opintoseteliavustus

Vieremän kansalaisopisto sai Opetushallitukselta 2 650€ opintoseteliavustusta. Se mahdollistaa kurssimaksujen alentamisen tietyille ryhmille. Syyslukukauden aikana on senioreilla (63 vuotta täyttäneet), eläkeläisillä, alhaisen pohjakoulutuksen omaavilla ja työttömillä mahdollisuus hakea opintoseteliavustusta yhden kurssin maksun alentamiseen 50 %:lla. Kevätlukukauden osalta mahdollisesta alennuksesta päätetään, kun nähdään avustuksen käyttö syyslukukaudelta. Maahanmuuttajille kaikki kurssit ovat ilmaisia. Avustusta myönnetään opetusministeriöltä saadun rahan puitteissa.