Siirry sisältöön

Nuppula

Päiväkoti Nuppula

Viihtyisässä, Vieremän keskustassa rauhallisella paikalla sijaitsevassa päiväkoti Nuppulassa on kolme lapsiryhmää joista yksi on vuorohoitoryhmä.

Päiväkotitoiminta alkoi Vieremällä 1979 Härköniemessä entisessä lääkärin talossa. Tämä talo on purettu ja samalle paikalle rakennettu, viihtyisä Nuppulan päiväkoti. Nuppulassa toiminta alkoi tammikuussa 1997. Nuppulan laajennusosa valmistui tammikuussa 2018 ja nyt päiväkodissa Härköniemessä on kolme lapsiryhmää: Kaislat, Lumpeet ja vuorohoitoryhmä Nuput.

Lisäksi kaksi päiväkotiryhmää toimii erillisinä yksikköinä: Muksula Yrjöläntiellä ja Vekkula Salahmilla Pohjoisella maaseutukoululla olevassa huoneistossa.

Varhaiskasvatuksen henkilöstö: varhaiskasvatuksen johtaja, varhaiskasvatuksen vastaava opettaja/erityisopettaja, varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen lastenhoitajia ja ryhmäavustajia.

Muksula

Päiväkotiryhmä Muksula

Päiväkotiryhmä Muksula toimii Yrjöläntiellä paritalossa. Henkilöstöön kuuluu varhaiskasvatuksen opettajan lisäksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajia ja päiväkotiapulainen ja/tai ryhmäavustaja.

Puhelin

Vekkula

Päiväkotiryhmä Vekkula

Päiväkotiryhmä Vekkula toimii Salahmilla, Pohjoisen maaseutukoulun yhteydessä. Vekkulassa työskentelee varhaiskasvatuksen opettaja, varhaiskasvatuksen lastenhoitajia ja päiväkotiapulainen/ryhmäavustaja.

Vuorohoitoryhmä Nuput

Päiväkodin vuorohoitoryhmä Nuput

Vuorohoitoryhmä toimii Nuppulan päiväkodissa (alkaen 2.1.2018).

Vuorohoitoryhmään keskitetään lasten varhaisaamu-, ilta-, yö- ja viikonloppuhoito silloin, kun lapsen hoidon tarve johtuu molempien huoltajien / puolisoiden samanaikaisesta (tai yksinhuoltajan) päätoimisesta työssäkäynnistä. Päivisin ryhmä on alle 3-vuotiaiden lasten päiväkotiryhmä.

Vuorohoito on varhaiskasvatusta, joka sijoittuu normaalien aukioloaikojen klo 7-17 ulkopuolelle ja viikonloppuihin. Vuorohoitoon ei ole subjektiivista oikeutta ja sen johdosta eri kunnat tarjoavat vuorohoitoa oman kunnan päättämällä tavalla. Vuorohoitoa järjestetään ennalta ilmoitettujen hoitoaikojen perusteella.