Siirry sisältöön

Kulttuuri kuuluu kaikille varallisuudesta riippumatta! Vieremä osallistuu Pohjois-Savossa 1.2.2024 alkavaan Kaikukorttikokeiluun vuoden 2024 ajan. Kaikukortti mahdollistaa tiukassa taloudellisessa tilanteessa olevien kuntalaisten osallistumisen kulttuuripalveluihin ja tukee näin taloudellista yhdenvertaisuutta alueella.

Kaikukortti on tiukassa taloudellisessa tilanteessa oleville suunnattu kortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi museoihin, festivaaleille, urheilutapahtumiin, liikuntakohteisiin ja kurssipaikkoja kansalaisopistoihin. Kortti on henkilökohtainen, eikä se maksa mitään.

Voit saada Kaikukortin, jos

• olet Pohjois-Savon alueen Kaikukortti-verkostossa mukana olevan kortinjakajatahon asiakas (Vieremällä työllisyyden kuntakokeilutoimisto, etsivä nuorisotyö ja diakoniatyö)

• olet lisäksi tiukassa rahatilanteessa, etkä voi siitä syystä hankkia pääsylippuja tai kurssipaikkoja ja

• olet vähintään 16-vuotias.

Jokainen Kaikukortissa mukana oleva kohde kertoo omilla verkkosivuillaan, mihin tapahtumiin tai esityksiin Kaikukortti käy. Voit myös ottaa yhteyttä Kaikukorttikohteeseen ja tiedustella Kaikukortilla saatavaa tarjontaa. Kaikukorttikohteita Vieremällä ovat kansalaisopisto, liikuntatoimi, nuorisotoimi, kunnankirjasto ja Rientola Vieremä.

Kaikukortilla voit hankkia Pohjois-Savon alueen Kaikukortti-tarjonnan lisäksi maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja myös muiden Kaikukortti-alueiden Kaikukortti-tarjontaan.

Muut artikkelit