Siirry sisältöön

Oletko kiinnostunut työskentelemään monipuolisessa tehtäväkentässä elinvoimaisessa Vieremän kunnassa? Tarjoamme sinulle haasteellisen, itsenäisen ja monipuolisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä oman alansa timantiksi työntekijänä!

Toimistosihteeri työskentelee Vieremän kuntakonsernissa ja työaika jakautuu Vieremän kunnan sekä kolmen tytäryhtiön (Kiinteistö Oy Vieremän Hakatalot, Vieremän Lämpö ja Vesi Oy sekä Vieremän Toimitilat Oy) kesken.

Toimistosihteeri hoitaa kunnan asiakaspalvelua ja neuvontaa sekä markkinointi- ja viestintehtäviä yhdessä kunnan palvelusihteerin kanssa. Lisäksi hänen tehtävänään on tytäryhtiöiden asiakaspalvelu, arkistointi, markkinointi, kokouspalvelut ja sopimusten hallinta sekä tytäryhtiöiden tietosuojavastaavana toimiminen.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai soveltuva toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Etsimme persoonaa, joka kokee asiakaspalvelutyön omakseen tai ihmistä, jonka sydän sykkii viestinnälle ja markkinoinnille. Ehkä sinua kiinnostaa nämä molemmat! Arvostamme joustavuutta sekä kykyä työskennellä laajalla ja kehittyvällä toimintakentällä. Avoinna oleva tehtävä on mahtava näköalapaikka kunta- ja yritysmaailmaan. Hae siis rohkeasti mukaan kehitysmyönteiseen työyhteisöömme!

Työ on kokoaikainen ja palkkaus KVTES:n mukainen. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kunnanhallitukselle osoitetut kirjalliset hakemukset pyydetään toimittamaan Vieremän kunnanhallitukselle ke 10.7.2024 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi(siirryt toiseen palveluun) Hakemuksen voi toimittaa myös postitse osoitteeseen Vieremän kunta, kunnanhallitus, Myllyjärventie 1, 74200 VIEREMÄ.

Lisätietoja antaa vs. hallintojohtaja Tiia Väänänen, tiia.vaananen@vierema.fi, p. 040-5901 345 (ajalla 19.6.-3.7.2024 ja 10.7.2024) ja toimitusjohtaja (Kiinteistö Oy Vieremän Hakatalot sekä Vieremän Lämpö ja Vesi Oy) Mikko Kajanus, mikko.kajanus@vierema.fi, p. 0400-370 112.

Muut artikkelit