Etusivu / Palvelut / Vapaa-aika / Liikuntatoimi / Ohjattu liikuntaLiikuntatoimen ohjatut liikunnat

 

 

Ikääntyvien kimppakävely

Säännöllinen ulkona liikkuminen virkistää mieltä, kehittää tasapainoa ja lihasvoimaa sekä parantaa liikkumisvarmuutta. Ryhmässä ulkoilu tarjoaa elämyksiä ja tuo sosiaalisia kontakteja.

Lähdetään siis yhdessä lenkille!  Elo-syyskuussa maanantaisin kokoonnutaan yhdessä klo 10 kunnantalon pihalle ja lähdetään porukalla pienelle kävelylenkille. Jokainen voi kävellä omaan tahtiin haluamansa matkan, mutta joka kerta lenkinvetäjänä toimii joku kunnan edustaja, jonka kanssa voi samalla keskustella ajankohtaisista asioista.

Lenkkipäivät ja lenkinvetäjät (lähtö Vieremän kunnantalon edestä klo 10):
Ma 20.8. Eveliina Vidgrén, kunnanhallituksen pj (syksyn ajankohtaiset asiat Vieremällä)
Ma 27.8. Kaisa Laitinen, liikuntasihteeri (syksyn liikuntaryhmät)
Ma 3.9. Maija-Leena Kemppainen, kansalaisopiston rehtori (päivän puheenaiheet mediasta)
Ma 10.9. Raili Turunen, vapaa-ajanohjaaja 

Vapaa pääsy, tervetuloa mukaan kaikki ikääntyvät! Järj. Vieremän kunta ja Voimaa vanhuuteen -hanke.

 

Vesiliikuntaa ikääntyneille Iisalmen uimahallilla

Vieremäläisille ikääntyneille (yli 65-v.) tarkoitettu ohjattu vesijumppa aloittaa Iisalmen uimahallilla keskiviikkona 5.9. klo 14.30-15. Liikuntatoimi järjestää vesijumppaan ilmaisen linja-autokuljetuksen ja ohjauksen, jokainen osallistuja maksaa itse uintimaksun. Linja-auto lähtee Puistorinteen perältä klo 13.15 ja on linja-autoasemalla noin klo 13.20. Järjestäjän puolesta ei ole avustajaa mukana. Vesijumppaan on ennakkoilmoittautuminen liikuntatoimistoon puh. 0400 370157.

 

Ikääntyvien jumppa

aloittaa maanantaina 17.9. Huvitorpalla klo 10. Ohjelmassa on monenlaista kuntojumppaa välineillä ja ilman, jumppa on tarkoitettu kaikille ikääntyville. Ei ennakkoilmoittautumista, oma jumppa-alusta mukaan. Tervetuloa!

 

Ohjattu kuntosaliharjoittelu

päiväjoutilaille kokoontuu tiistaisin liikuntahallin kuntosalilla 18.9. lähtien klo 11-12 ja 12-13. Mukaan mahtuu 14 hlö/ryhmä. Ilmoittautumiset liikuntatoimistoon puh. 0400 370157 tai kaisa.laitinen@vierema.fi.