Vieremän kunnanvirasto suljettu ma 5.12.2016

Vieremän kunnanvirasto ja Kela-asiointi sekä Vieremän maaseututoimisto pidetään suljettuna maanantaina 5.12.2016. Maaseututoimisto palvelee puhelimitse 0400 220 077.
Vieremä somessa
  • Kunta
  • Kirjasto
  • Kansalaisopisto
  • Lukio
  • Aluetaitelija
Vieremä - mualiman paras hiihtopitäjä

Vieremä tunnetaan Sotshin talviolympialaisiin osallistuneista urheilijoistaan. Kisoihin osallistui kolme vieremäläistä: maastohiihtäjät Kerttu ja Iivo Niskanen sekä ampumahiihtäjä Jarkko Kauppinen.

Vieremä on tunnettu myös viehättävistä maisemista. Hällämönharju on Ylä-Savon kauneinta harjualuetta Nissilässä. Viereisellä Linnaharjulla löydät korkeat, jyrkkärinteiset selänteet ja suppamuodostelmat. Talaskankaan luonnonsuojelualue on n. 3500 hehtaaria. Siellä on myös merkityt vaellusreitistöt. Luonnon ohella myös kulttuuri elää meillä vahvana.

Täällä ovat syntyneet mm. taitelija Eva Ryynänen ja kirjailija Kauppis-Heikki. Kirjailija Juhani Ahon jalanjälkiin voit tutustua Kyrönniemen Hiljaisuuden keskuksessa.

Vieremä tunnetaan myös aktiivisesta yritystoiminnasta. Suurimpana työnantajana on kansainvälisestikin tunnettu Ponsse Oyj. Maitoa tuotetaan neljänneksi eniten kuntakohtaisesti koko Suomessa.

Jokaiselle vieremäläisellä on oma lehmä, sillä lehmiä on enemmän kuin asukkaita. Elinvoimainen maatalous luo mahdollisuuksia ja pitää myös kylät vahvoina.

Avoimet työpaikat
  • 5.12.2016 12:39

    Tekninen myyjä, Laikas Oy, Oulu, Haku päättyy: 23.12.2016, kokoaikatyö, Kesto: yli 12 kuukautta
    Tekninen myyjä, kenttämyynti Oulun seutu sekä Meri-Lappi Laikas Oy on tekniseen tukkukauppaan ja teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut perheyritys. Toimimme Vieremällä, Ylivieskassa, Oulussa ja Torniossa. Työllistämme tällä hetkellä kaksikymmentä teknisen tukkukaupan ja huoltoliiketoiminnan ammattilaista. Vuonna 2016 liikevaihtomme on 4,4 miljoonaa euroa. Olemme virallinen Kemppi- jälleenmyyjä...